baba illatmentes bio sampon és fürdető 2in1 250 ml

a termékről

A babák bőre nem igényel túlzottan alapos és durva tisztítást. Sokkal inkább egy kíméletes és kiegyensúlyozott gondoskodásra van szükségük. Az Illatmentes Baba all-over wash-t egyaránt kiválóan használhatod a baba hajára és testére is. A bababőr puhaságát az ápoló aloe verával és glicerinnel biztosítjuk, és természetesen afelől is biztos lehetsz, hogy a lágy buborékok nem irritálják a kicsik szemét.

összetevők

Összetevők: Víz, növényi olaj termék, aloe vera*, növényi glicerin**, kristálysó, tejsav. * =ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, ** = organikus összetevő felhasználásával.

Nemzeközi listán az összetevők (INCI): Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, coco-glucoside, glycerin**, sodium chloride, glyceryl caprylate, glyceryl oleate, citric acid. (* = ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, ** = organikus összetevő felhasználásával.)

11 % organic of total. 32 % organic of total minus water and minerals. 100 % natural origin of total. COSMOS Ecocert által tanúsított Greenlife szerint COSMOS szabvány elérhető COSMOS.ecocert.com

részletek

Cikkszám: 1083593
Származási hely: Dánia