Baba illatmentes bio sampon és fürdető 2in1 250 ml

A termékről

A babák bőre nem igényel túlzottan alapos és durva tisztítást. Sokkal inkább egy kíméletes és kiegyensúlyozott gondoskodásra van szükségük. Az Illatmentes Baba all-over wash-t egyaránt kiválóan használhatod a baba hajára és testére is. A bababőr puhaságát az ápoló aloe verával és glicerinnel biztosítjuk, és természetesen afelől is biztos lehetsz, hogy a lágy buborékok nem irritálják a kicsik szemét.

Összetevők

Összetevők: Víz, növényi olaj termék, aloe vera*, növényi glicerin**, kristálysó, tejsav. * =ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, ** = organikus összetevő felhasználásával.

Nemzeközi listán az összetevők (INCI): Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, coco-glucoside, glycerin**, sodium chloride, glyceryl caprylate, glyceryl oleate, citric acid. (* = ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, ** = organikus összetevő felhasználásával.)

A teljes térfogatban 11 % az organikus összetevők aránya, víz és ásványi sók nélkül 32 % az organikus összetevők aránya, 100 %-ban természetes eredetű.

Részletek

Cikkszám: 1083593
Származási hely: Dánia